Dramă în familia unui cunoscut cântăreț. Fetița lui de doi ani a murit

Dramă în familia unui cunoscut cântăreț. Fetița lui de doi ani a murit © Facebook

Un cunoscut cântăreț trece printr-o adevărată dramă, după ce fetița lui, în vârstă de doar doi ani, s-a stins din viață. Îndurerat, artistul abia și-a găsit puterea de a transmite un mesaj pe Facebook.

Așadar, cântărețul Ned LeDoux și-a pierdut fiica în vârstă de doar doi anișor, micuța murind asfixiată, în urma unui accident în casa lor din Kensas, Statele Unite ale Americii. „Cu mare tristețe Ned și Morgan își anunță prietenii și fanii că fetița lor în vârstă de 2 ani, Haven, a încetat din viață pe data de 20 octombrie prin sufocare din cauza unui tragic accident în timp ce se afla acasă. Familia LeDoux apreciază dragostea și susținerea voastră și cere dreptul la intimitate în această perioadă”, a scris artistul, pe Facebook.

Abia îi sărbătoriseră ziua de naștere

Echipajele de salvare au fost chemate imediat la fața locului, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru micuță, aceasta murind asfixiată. Ambulanța a ajuns la timp, dar fetița nu a mai putut fi salvată. Vestea tragică a venit la o lună după ce fetița artistului împlinise doi ani.

Cântărețul a sărbătorit-o pe fetiță și printr-o postare pe Instagram, prin intermediul căreia îi ura "La mulți ani". Artistul Ned Le Doux și soția lui mai au împreună un băiețel de opt ani, pe nume Branson.


facebook whatsapp twitter pinterest