Dramă fără margini pentru o familie din Atlanta! Toţi cei trei copii suferă de acelaşi tip de cancer

Dramă fără margini pentru o familie din Atlanta! Toţi cei trei copii suferă de acelaşi tip de cancer © Pixabay

Momente terifinate pentru o familie din Atalnta, după ce, toţi cei trei copii au fost diagnosticaţi cu acelaşi tip de cancer!

O familie din Atlanta trăieşte în momentul de faţă o adevărată dramă. Cei trei copii, Tristen, cinci ani, Caison, trei ani, și Carter Rush, șapte luni, au fost diagnosticaţi cu acelaşi tip de cancer. Cei mici se luptă cu boala crâncenă care a pus stăpânire pe zona ochilor.

 Retinoblastom este numele tipului de cancer, iar Tristen, unul dintre micuţii familiei, a fost diagnosticat în luna aprilie, 2014. Caison în 2016,  iar Carter, în luna ianuarie a acestui an. Familia este disperată şi nu ştie ce să mai facă pentru a reuşi să-şi vindece copiii.

„A fost surprinzător, dar știam că șansele sunt 50/50. Medicii mi-au spus toată viața că din cauza unei mutații genetice cu retinoblastom, de care sufer la ambii ochi, am șanse de 50/50, să-l transmit", este mesajul pe care mama l-a transmis presei internaţionale.

De asemenea, Angie, mama copiilor, susţine că a primit acelaşi diagnostic când avea şase luni, însă acum, este bine. Micuţii fac chimioterapie lunar, dar şi diferite tratamente cu laser, mergând foarte des la control.

„Au multă energie. Tristen este atât de prietenos și îi place să cânte. Adoră știința, sperăm ca va ajunge doctor într-o zi”, a continuat Angie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro