Drama unei românce din Italia care și-a pierdut fiul: "Era viața mea"

Drama unei românce din Italia care și-a pierdut fiul: "Era viața mea" © facebook

O femeie din Italia își strigă durerea, după ce singururl său fiu rămas în viță a părăsit-o, în urma unor complicații cardiace.

Tudor era un tânăr de 23 de ani, cu un vitor promițător în față și o viață fericită. El a murit în somn, lăsând în urmă o mamă îndoliată și  o familie în lacrimi.

Mama tânărului, Tatiana, a povestit despre suferința pe care a trăit-o, dar și despre cum era fiul ei când trăia.

Tatiana Drăgoiu trăiește o dramă inimaginală. Femeia și-a pierdut și al doilea fiu, pe Tudor, în Italia. El era voluntar la Crucea Roșie, încă din adolescență, alături de mama, tatăl și sora lui.

Femeia a mai pierdut un fiu, în urmă cu mai mulți ani, pe când încă locuiau în România. După parerea femeii, băiatul ei, Gabriel, a murit din cauza incompetenței medicilor români, acesta fiind și motivul pentru care a decis să părăsească România, împreună cu întreaga familie.

"Numai Dumnezeu mă mai poate ajuta după ce am pierdut amândoi băieți.", spune Tatiana, pentru Rotalianul.

"Moartea lui Gabriel ne-a determinat să intrăm toți în Crucea Roșie. Voiam să facem ceea ce n-au făcut ceilalți pentru noi.", povestește Tatiana.

Cum a murit al doilea fiu al Tatianei

Tudor terminase studiile de contabil și dorea să urmeze o facultate în timpul voluntariatului, dar să își găsească și un loc de muncă în domeniul studiat.

Tânărul avea chiar și o logodnică, Eleonora, de origine italiană. Cei doi voiau să se căsătorească și să viziteze România, pentru a vedea și tânăra frumusețile țării noastre.

"Aduna toate pisicile și câinii de pe stradă și le aducea acasă. Oamenii de pe stradă îi îmbrăca, le dădea de mâncare. A terminat contabilitatea, putea să aibă serviciu de domn, dar nu a vrut. Era mereu în prima linie. Era viața mea.", a mai povestit mama lui Tudor.

O malformație din naștere ar fi fost cea care i-a răpit tinerețea lui Tudor. 

"Eram în Fologoria, în serviciu pe 118 (serviciul de ambulanță în Italia – n.r.), aveam transfer în Trentino o săptămână. Eram departe de copilașul meu. S-a mobilizat Crucea Roșie din Folgaria și Orte și am venit imediat. Am găsit casa plină de colegi.", a mai povestit românca.

Tudor a fost găsit fără suflare, în pat, la ora șase dimineața. Atât tatăl, cât și sora lui, au încercat minute în șir să îl resusciteze, însă fără succes. Chiar și cu ajtorul personalului medical prezent la fața locului, nu s-a mai putut face nimic.

"S-a dus la somn la ora 12:00 noaptea. La ora 6:00 dimineața l-au găsit tatăl și sora lui. I-au făcut masaj cardiac...", povestește Tatiana.

"Acum, că și fratele tău, Tudoraș, a zburat la cer, îmi iau foc venele. Deși încerc să fiu puternică, lacrimile mele curg numai când mă gândesc la chipul vostru. Nu m-aș fi gândit niciodată că voi suferi din nou din cauza unei morți neașteptate și nu orice moarte, ci aceea a fiului meu adorat Tudoraș.", scria mama româncă pe Facebook.

Deși doborâtă de durere, Tatiana nu renunță. Ea își dorește ca fiii ei să fie mândri de ea.

"Mi se pare că revăd aceiași demoni care noaptea mă țineau de mâini și de picioare și cu coada îmi blocau respirația, am impresia că mă prăbușesc la pământ ca o nulitate fără sens, dar lupt pentru voi, o fac pentru voi. N-o să mă vedeți învinsă, vă voi ține aproape de mine și nu vă voi lăsa singuri nicio clipă, chiar dacă sunteți doar spirite acum. Veți curge în venele mele prin fiecare reușită, prin fiecare obiectiv atins. Voi suneți principiile mele, copiii mei adorați. Tudoraș era cel care îmi spunea mereu să nu mă dau bătută niciodată. Îmi lipsești mult, Gabriel. Te rog, ai grijă de fratele tău, care nu a încetat niciodată să te plângă.", a mai scris Tatiana pe 12 martie, când Gabriel ar fi trebuit să împlinească 23 de ani.

Din cauza crizei coronavirusului, Tatiana nu a mai putut nici să își viziteze copiii la cimitir.

"Nici să sfințesc mormântul nu pot, au închis cimitirul. Slavă Domnului că l-a lăsat pe părinte să-i facă slujba înainte să-l îngroape.", a mai spus Tatiana.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro