Ea e tânăra care trăieşte ca un bebeluş, pentru urmăritorii de pe internet. Doarme într-un pătuţ şi foloseşte scutece

Ea e tânăra care trăieşte ca un bebeluş, pentru urmăritorii de pe internet. Doarme într-un pătuţ şi foloseşte scutece © Twitter

Este creatoare de conţinut şi iubeşte tot ce ţine de bebeluşi! Paigey Miller îşi trăieşte viaţa ca un nou-născut. Se trezeşte într-un pătuţ, se joacă şi îşi face nevoile în scutece. Practic, e un bebeluş... mare. 

Are 25 de ani şi se poartă ca un bebeluş

O femeie scoate din buzunar nu mai puţin de 230 de lire sterline pe lună pentru a-și menține stilul de viață de "copil adult cu normă întreagă". Vorbim despre creatoarea de conținut Paigey Miller, din East Coast, SUA.

Tânăra îşi începe fiecare zi trezindu-se în pătuțul ei. După ce îşi schimbă scutecul de dimineață, își petrece timpul jucându-se şi, totodată, creează conținut online pentru comunitatea sa de "copii adulţi".

Scopul tinerei de 25 de ani este să aducă în normalitate acest stil de viață, pe care l-a adoptat ​​în mai 2018.

Paigey Miller speră că îi poate ajuta pe ceilalți să se simtă mai puțin rușinoși, în timp ce îşi finanțează și cheltuielile costisitoare care vin odată cu viaţa de copil adult. Ea cheltuie 230 de lire sterline pe lună doar pentru scutece -  este însă, finanțată, de 426 de abonați.

Paigey nu se declară descurajată de răutatea celor care nu-i înțeleg stilul de viață, deşi mulţi chiar i-au pus sub semnul întrebării inteligența.

Am colectat întotdeauna jucării și am avut un simț al umorului mai tânăr, așa că toți prietenii și familia au fost foarte acceptabili... Când am împlinit vârsta legală, am început să caut pe internet pentru a vedea dacă există alte persoane ca mine și există o întreagă comunitate", a mărturisit Paigey, conform Mirror.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro