El este românul mort sud dărâmăturile podului prăbușit în Italia

Romanul mort in Italia © impactingorj.ro

Un român și-a găsit sfârșitul printre dărâmăturile podului prăbușit la Genova, acolo unde alți 34 de oameni au pierit.

Marian Roșca avea 36 de ani și era din localitatea gorjeană Curișoara. Potrivit Impactingorj.ro, bărbatul lucra în Franța și era plecat de mai mulți ani din România. El se întorcea acasă, în concediu. Marian Roșca nu era căsătorit și nici nu avea copii. Numeroase maşini mici, dar şi camioane cu gabarit depăşit au căzut în gol. Catastrofa s-a petrecut în toiul unei furtuni, teribile. Acelaşi pod este folosit de foarte mulţi români care merg în vacanţă între Italia şi Franţa. 

Potrivit ultimelor informații, 35 de oameni și-au pierdut viața în acest incident, iar bilanțul oficial anunțat de anunțat oficial că 26 de oameni au fost scoși fără suflare de sub dărâmături. O televiziune din Italia a anunțat că structura podului a fost lovită puternic de fulger, iar o porțiune de 60 de centrimetri din podul înalt de 100 de metri s-a prăbușit ulterior.

Ministerul Transporturilor din Italia cataloghează incidentul drept "o tragedie imensă", iar martorii descriu prăbușirea precum "o bombă care a lovit orașul".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro