Elena Udrea, clipe de groază în Costa Rica! Anunţul făcut de autorităţi

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea, clipe de groază în Costa Rica! Anunţul făcut de autorităţi © arhivă

Elena Udrea şi familia ei, Adrian Alexandrov şi micuţa Eva Maria, au trecut prin clipe de groază în noaptea de duminică. Autorităţile din Costa Rica au făcut anunţul!

Costa Rica a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea 6,1 grade pe scara Richter, în noaptea de duminică. Seismul a fost resimţit atât în întreaga ţară, cât şi în Panama. Deşi nu s-au semnalat pagube sau victime, toţi oamenii care se aflau în Costa Rica, printre care şi familia Elenei Udrea, au avut parte de o sperietură zgravănă.

Seismul s-a produs la orele 13:24 (19:24 GMT) cu epicentrul la un kilometru nord-est de oraşul La Cuesta, în provincia Puntarenas, potrivit AFP.

Elena Udrea, despre botezul Evei Maria

Elena Udrea spune că şi-a dorit mult ca Eva Maria să fie creştinată în România, dar ţinând cont de situaţia în care ea se află, Elena Udrea spune că este posibil ca micuţa să fie botezată în Costa Rica. Mai mult decât atât, în cazul în care nu va găsi o biserică ortodoxă, Elena Udrea este dispusă chiar să creştinească copilul într-o biserică catolică.

"Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil", a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro