Este de-a dreptul devastator ce a păţit de la analgezice! O femeie este acuzată că şi-a omorât bebeluşul după ce a leşinat peste el

bebelus © hepta

Antoinette King, 33 de ani a fost arestată sâmbătă, după ce poliţia a fost chemată în locuinţa acesteia din Lumberton, New Jersey.  Femeia este acuzată că şi-a ucis copilul de doar un an după ce a leşinat peste el fiind sub tratament cu analgezice.

Anchetatorii au povestit pentru publicaţia The Sun că cineva din casă a găsit copilul peste care mama sa leşinase şi a cerut ajutorul autorităţilor când şi-a dat seama că ambii nu prezentau semne vitale.

Antoinette King era sub influenţa opioidelor iar procurorii au precizat ca pentru fiul său, Jerimiah, nu s-a mai putut face nimic, a pierdut lupta cu viaţa la un spital din apropiere.

Femeia, potrivit Courier Post, a spus poliţiei că a luat un analgezic foarte puternic şi a băut patru sticle de alcool înainte de nefericitul eveniment. Ea mai are un copil de cinci ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest