Familie dezbinată de coronavirus. Un tată a două fetițe este cea mai tânără victimă din Marea Britanie

Familie dezbinată de coronavirus. Un tată a două fetițe este cea mai tânără victimă din Marea Britanie © Facebook

Coronavirusul nu face victime doar în rândul vârstinicilor. Asta o dovedesc cazurile în care COVID-19 face victime și printre tineri. De această dată, vorbim despre tatăl a două fetițe, devenit cea mai tânără victimă a pandemiei.

Craig Ruston, de 45 de ani, a devenit cea mai tânără victimă a pandemiei de coronavirus. Bărbatul a ajuns la spital la începutul săptămânii trecute, acuzând o infecție toracică. A fost testat apoi și depistat pozitiv cu COVID-19. Însă, omul nu a mai putut lupta cu boala și s-a stins luni dimineață, la 6.20 dimineața, a anunțat soția lui.

Mesajul dureros al soției

Sally, soția bărbatului, a făcut anunțul trist printr-un mesaj pe Facebook. Aceasta a explicat că soțul ei fusese diagnosticat cu Boala Neuronului Motor (MND) și că a luptat cu tot ce avea ca să îi facă față bolii care face ravagii.

„Eu și fetele suntem devastate de această pierdere. Suferea de MND, însă lupta cu această boală, nu era pregătit să plece”, a transmis femeia.

Conform Metro, Craig a stat în izolare timp de șase zile și s-a stins luni dimineața, stabilind un record trist pentru Marea Britanie. La 45 de ani, a devenit cea mai tânără victimă răpusă de noul coronavirus.

În numai 24 de ore, 14 persoane au murit din cauza coronavirusului, potrivit statisticilor Departamentului Britanic de Sănătate. Bilanțul total din Regat este de 71 de decese.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro