O fată de 17 ani s-a spânzurat, din cauza presiunii examenelor. Declarațiile sfâșietoare ale mamei

O fată de 17 ani s-a spânzurat, din cauza presiunii examenelor. Declarațiile sfâșietoare ale mamei © Facebook

O adolescentă de 17 ani s-a spânzurat, după ce nu a mai putut face față presiunii examenelor. Descrisă ca fiind foarte inteligentă și independentă, fata se luptase cu probleme de sănătate mentală, înainte de a comite gestul cutremurător.

Grace Clare, o elevă perfecționistă cu un istoric al problemelor mentale, și-a pus capăt zilelor din cauza presiunii generate de examene. După ce înainte a luat numai note perfecte, faptul că nu mai făcea față testelor a început să își pună amprenta, scrie Daily Mail.

Ultimele persoane care au văzut-o pe Grace în viață au fost chiar părinții ei, în timpul unei cine la locuința lor din Banham, Norfolk, Marea Britanie.

S-a spânzurat din cauza examenelor

Grace a mers la primul ei psiholog când avea numai 6 ani. De atunci, a trecut prin mâinile mai multor experți și a încercat diverse tratamente. După moartea ei, s-a aflat că adolescenta era o elevă silitoare cu așteptări foarte mari, care se lovise însă de niște probleme la examene.

Mama fetei, Kate Bates, a explicat că observase o schimbare în comportamentul fiicei sale, cu două luni înainte de tragedie.

„Fiica mea fericită și vorbăreață era pur și simplu foarte diferită. Își iubea pisicile foarte mult, iar la grădina zoologică, animalele imediat se apropiau de ea. Era foarte ciudat. Toată lumea o iubea pe Grace. Mereu va fi incredibila Grace. Va fi mereu iubită, sărbătorită și vom râde cu ea”, a declarat mama îndurerată.

Grace s-a sinucis în 2017. Nu a lăsat niciun bilet de adio în urmă.


facebook whatsapp twitter pinterest