Ștefania, fata care s-a sinucis la Olimp din cauza unei note mici, a fost înmormântată

Ștefania, fata care s-a sinucis la Olimp din cauza unei note mici, a fost înmormântată © Arhivă

Ștefania, fata de 15 ani care și-a pus capăt zilelor la Olimp, a fost înmormântată. Copila a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni îndurerați – familie, prieteni și apropiați. Adolescenta s-a aruncat de pe o clădire din Olimp, după ce a luat nota 3 la școală.

Ștefania a fost înmormântată, la Moșneni. Fata a fost condusă pe ultimul drum joi, pe 31 octombrie, așa cum anunțase chiar tatăl ei.

„Pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun de la Ștefania, cortegiul va pleca mâine de la Sfânta Mina, mâine la ora 10.40, spre Moșneni. Transportul este asigurat de noi cu autocarul dus întors”, anunțase tatăl adolescentei, care și-a „îmbrăcat” tot profilul de Facebook în poze de doliu.

Ultimul mesaj al Ștefaniei

Înainte de a-și pune capăt zilelor, Ștefania a avut o conversație pe WhatsApp cu un amic. Atunci și-a anunțat intenția și în zadar a încercat prietenul ei să o convingă să nu recurgă la acest gest.

„Adio, ăsta e ultimul meu mesaj. Mi-am ales singură acest drum. Sper că mă veți ierta pentru ceea ce fac. Lumea avea dreptate, sunt o proastă și un nimic. Aici Ștefi, terminat”, a fost o parte din mesajele ei cutremurătoare.

Ștefania s-a aruncat de pe o clădire în construcție din Olimp. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut decât să constate decesul fetei. Principala ipoteză este că o notă mică luată la școală ar fi împins-o spre acest final tragic. Mai mult, ar fi fost certată și de o profesoară.


facebook whatsapp twitter pinterest