Durere mare la şcoala unde a învăţat Ştefania. Colegii au făcut un altar de flori şi lumânări în amintirea ei

Durere mare la şcoala unde a învăţat Ştefania. Colegii au făcut un altar de flori şi lumânări în amintirea ei © Observator.tv

Colegii Ştefaniei, fata care s-a sinucis luni seara, după ce s-a aruncat de pe o clădire în construcţie, în Olimp, sunt în stare de şoc. Adolescenţilor nu le vine să creadă că buna lor prietenă a recurs la un astfel de gest.

Altar de flori la şcoala la care a învăţat Ştefania

Ştefania era un copil bun, o prietenă de nădejde şi un elev silitor. Într-o zi, însă, o profesoară i-ar fi acordat o notă mai mică şi ar fi şi certat-o. Se pare că pe Ştefania a afectat-o enorm acest lucru, pentru că a decis să recurgă la un gest extrem şi să încheie socotelile cu viaţa. Din păcate, fata s-a urcat, luni seara, pe o clădire în reparaţii şi s-a aruncat în gol. Chiar dacă medicii au sosit imediat la faţa locului, pentru ea nu s-a mai putut face nimic.

Colegii şi prietenii sunt devastaţi de moartea ei, iar astăzi, la şcoală, aceştia au improvizat un adevărat altar cu flori şi lumânări aprinse în memoria fetei de 15 ani. Au fost momente grele, iar atmosfera a fost una apăsătoare. Ştefania a fost plânsă de colegii ei, cărora nu le vine să creadă că ceea ce s-a întâmplat este adevărat.

În plus, adolescenţii au transmis şi mesaje pline de durere în mediul online, cu toţii plângând-o pe Ştefania, tânăra care a plecat prea devreme dintre noi.

"Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, dragă prietenă! 😭💔, Dumnezeu să o ierte şi să o aşeze de-a dreapta Tatălui, să o odihnească în pace,  Dumnezeu să o ierte 😥😥😥", sunt mesajele transmise de prietenii Ştefaniei.

Ultimul mesaj transmis de Ştefania, înainte să se sinucidă

„Adio, ăsta e ultimul meu mesaj. Mi-am ales singură acest drum. Sper că mă veți ierta pentru ceea ce fac. Lumea avea dreptate, sunt o proastă și un nimic. Aici Ștefi, terminat”, a fost o parte din mesajele ei cutremurătoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro