Cine este Ștefania, eleva care s-a sinucis din cauza unei note mici. S-a aruncat de pe o clădire din Olimp

Cine este Ștefania, eleva care s-a sinucis din cauza unei note mici. S-a aruncat de pe o clădire din Olimp © Facebook

O adolescentă în vârstă de 15 ani și-a pus capăt zilelor, după ce ar fi fost mustrată de o profesoară. Ștefania luase o notă mică, iar acest lucru, combinat cu cuvintele femeii, ar fi împins-o spre un gest necugetat. Copila, elevă la un liceu din Mangalia, a fost găsită moartă luni seara, în stațiunea Olimp.

Ștefania a fost găsită moartă, luni seară, după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri aflate în construcție, din Olimp. Fata ar fi recurs la acest gest dramatic după ce a luat un 3 la școală, relatează presa locală. Și mai mult, ar fi fost certată și de o profesoară.

Cine este Ștefania

Ștefania S., din Mangalia, a purtat o conversație cu un prieten, căruia i-a mărturisit că avea anumite probleme personale și că plănuia să-și pună capăt zilelor. La o oră distanță, fata a fost găsită moartă, după ce ar fi sărit în gol de pe acoperișul unei clădiri.

Un trecător, martor la scena oribilă, a anunțat 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje. În pofida eforturilor medicilor, rănile Ștefaniei au fost prea grave, iar fata s-a stins.

Moartea Ștefaniei i-a șocat pe prieteni, care, deși îndurerați, au știut să explice motivele care ar fi împins-o spre acest gest îngrozitor.

„O nenorocită de notă a ucis un copil. Păcat, mare păcat​”, a scris o utilizatoare. „Cică ar fi umilit-o cumplit o profesoară. Dumnezeu să o odihnească”, a mai scris altcineva.

Polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat, mai exact.


facebook whatsapp twitter pinterest