Fată de numai 18 ani, moartă după o noapte petrecută în oraș. Familia nu reușește să explice tragedia

Fată de numai 18 ani, moartă după o noapte petrecută în oraș. Familia nu reușește să explice tragedia © Liverpool Echo WS

O fată de 18 ani a murit subit, după o noapte petrecută în oraș. Prima ipoteză este că tânăra a suferit un infarct masiv, însă rudele, care încă așteaptă explicația oficială a necropsiei, nu pot înțelege cum o persoană în floarea vârstei, fără probleme de sănătate, a ajuns să sfârșească așa.

Sinead Maguire, din Iralanda, a ieșit în oraș să se distreze. După ce a petrecut cu prietenii, s-a dus să doarmă la casa unei amice. Acolo, respirația i s-a oprit și a intrat în stop cardio-respirator, scrie Mirror.

Tânără moartă subit, la numai 18 ani

La ora 4 dimineața, mama fetei, Sharon, a primit un mesaj de la fiica ei, care o anunța că a ajuns în siguranță la casa prietenei sale. Era aceeași prietenă care, șase ore mai târziu, a sunat-o pe femeie să anunțe că fata avea nevoie de ajutor.

O ambulanță a fost chemată la casa prietenei, iar medicii s-au chinuit în zadar să o resusciteze pe tânără.

„Spitalul ne-a spus că a murit din cauza unui infarct masiv”, a spus mama înduderată. „Au făcut deja toate testele care au confirmat că nu luase droguri. Nu știu dacă avea un defect cardiac congenital.”

Sinead avea doi frați, iubea să meargă la concerte și să asculte muzică și avea deja planificate mai multe spectacole. Era și un uriaș fan al echipei de fotbal Liverbool, reușind să ajungă de multe ori lâmgă jucătorii ei preferați.

Rudele așteaptă acum raportul autopsiei, pentru a înțelege cauzele care i-au ucis fiica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro