Divelor, priviți cu atenție! Cum ajung să arate, la bătrânețe femeile cu zeci de operații estetice

+3 click pentru
galerie

Divelor, priviți cu atenție! Cum ajung să arate, la bătrânețe femeile cu zeci de operații estetice © captură Youtube

Tot mai multe dive atât de la noi, cât și din showbizul internațional se miră ce operații să-și mai facă, pentru a arăta impecabil. Și, pentru că tinerețea nu o ai decât o dată în viață, probabil nimeni nu se gândește cum vor arăta femeile care au zeci de intervenții estetice, la bătrânețe, ce se va alege de silicoanele lor, de tatuaje și de acidul hialuronic injectat în exces!

Femeile au ajuns să apeleze tot mai des la operații estetice, dar oare câte dintre ele s-au gândit cum anume vor arăta la bătrânețe cu silicoane și acid hialuronic, cu tatuaje și tot felul de modificări corporale?

Ei bine, o fotografie a devenit virală pe internet. În imagine, o femeie care probabil în tinerețe a întors multe priviri a ajuns de nerecunoscut la bătrânețe. Pielea s-a lăsat, silicoanele parcă s-au desprins de corp și nu mai stau la locul lor, acidul hialuronic din buze s-a dus și el, iar trupul bătrânei s-a transformat în ceva ce cu greu poți descrie în cuvinte. Și nu, nu este o glumă!

Divele de la noi, tot mai operate pe zi ce trece

Nu puține sunt femeile din showbiz care de-a lungul timpului au tot trecut pragul cabinetului medicului estetician. Din dorința de a arăta impecabil, vedetele noastre apelează la tot felul de trucuri: mărire de sâni, acid hialuronic în buze, implanturi fesiere, coaste scoase, pentru o talie de viespe și multe altele. 

Dar nu doar la noi se practică acest trend! Şi în showbizul internaţional, actrițele și cântărețele se îmbunătățesc mai mult pe zi ce trece, din dorința de a arăta mai bine. Suntem foarte curioși cum vor arăta, însă, la bătrânețe! Dacă vor arăta la fel ca „diva bătrână” și operată, e clar! Investițiile nu au meritat!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro