Unde a dispărut Alina Laufer. Cum a ajuns să arate fosta soţie a lui Jorge, după ce a devenit "Regina operaţiilor estetice" GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Unde a dispărut Alina Laufer. Cum a ajuns să arate fosta soţie a lui Jorge, după ce a devenit "Regina operaţiilor estetice" GALERIE FOTO © Facebook

A fost măritată cu un celebru artist de la noi, de care a divorţat rapid! Acum se iubeşte cu un cunoscut afacerist şi a ales să plece din România! Ce viaţă duce acum blonda care pe vremuri făcea furori în showbiz cu trupul ei perfect sculptat de bisturiu, aflaţi în continuare.

O mai ţineţi minte pe Alina Laufer, fosta soţie a celebrului artist Jorge? Blonda atrăgea priviri oriunde mergea alături de fostul ei soţ. Bine, nici nu avea cum să fie altfel, căci blondina arăta într-un mare fel şi mereu a fost procupată de felul în care se prezintă. De la un timp, Alina a părăsit România şi a plecat în America acolo unde duce o viaţă de lux. Dar, să o luăm cu începutul. Alina Laufer, fostă Crăciun, a fost căsătorită cu Jorge, căsnicie din care a rezultat o fetiţă pe nume Karina. Pe atunci, Alina a încercat să-şi refacă mariajul cu Jorge, însă nu s-a putut, iar cei doi au ajuns să îşi găsească fericirea în braţele altor persoane. 

În direcţii diferite au luat-o şi Alina şi Jorge. După despărţirea de artist, vedeta nu a stat mult timp singură, ci a tras lozul cel mare. Spunem asta pentru că Alina a pus ochii pe Ilan Laufer, un afacerist de origine israeliană, considerat la acel moment unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri de la noi. Bărbatul a schimbat-o complet pe vedetă, despre care, gurile rele spuneau în acele momente că, pentru a se ridica la înălţimea standardelor iubitului evreu, aceasta apela din ce în ce mai des la medicul estetician, potrivit Antena Stars.

Schimbările pe care şi le-a făcut Alina, de-a lungul timpului, nu sunt puţine la număr. În urmă cu câţiva ani, blonda a apelat la medicul estetician pentru o rinoplastie, apoi a continuat cu un lifting facial. Ulterior, vedeta a hotărât că trebuie să îşi ajusteze şi trupul. Astfel, blonda are bifate mai multe liposucţii în zona coapselor şi ale abdomenului, dar şi o augumentare a feselor. Bine, trebuie să menţionăm şi faptul că blonda a avut motive pentru care s-a ajustat atât, asta pentru că, în 2013 a îmbăcat rochia de mireasă, în care a atras privirile tuturor invitaţilor prezenţi. Nunta a fost spectaculoasă, iar pe lista invitaţilor s-au numărat nume importante. Nici nu este de mirare că Alina a avut ceva emoţii.

Departe a fugit şi Alina Laufer, împreună cu soţul ei, Ilan, dar şi cu fetiţa pe care o are împreună cu Jorge. Cei trei s-au mutat în America, la Miami, în vara anului trecut, iar acum viaţa vedetei decurge aşa cum şi-a dorit mereu. Sexy soţia se ocupă de educaţia Karinei, dar nu a uitat nici de imaginea ei. Vedeta are mare grijă la alimentaţie şi petrece mult timp în sala de fitness, acolo unde trage din greu alături de soţul său. Daaar, când ai pretenţii să trăieşti o viaţă de lux şi să ai totul de-a gata trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor. Şi, dacă este să judecăm după imaginile pe care şi le postează în ultima perioadă, Alinei îi iese cu brio acest lucru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro