Cu un ochi râde, cu altul plânge. Jorge a făcut anunțul. ''Au mai rămas nouă zile''

+3 click pentru
galerie

Cu un ochi râde, cu altul plânge. Jorge a făcut anunțul. ''Au mai rămas nouă zile'' © Instagram

Jorge este un tată model, care își iubește copiii și le vrea mereu doar binele. Jorge se ocupă cum poate mai bine de micuții lui și chiar dacă nu este mereu alături fizic de fetița lui mai mare, Jorge o sprijnă și o ajută prin orice mijloace.

Acum, Jorge este foarte fericit, însă, pentru că îi poate avea alături pe amândoi copiii. Fetița lui, Karina, a venit în România, aici unde petrece o vacanță de vis alături de tăticul ei. Dar, chiar dacă este foarte fericit, Jorge nu poate să nu se gândească cu tristețe și la ziua plecării fetiței în America, acolo unde locuiește.

Jorge a făcut anunțul pe rețelele sociale, în care le-a spus prietenilor că au mai rămas doar nouă zile de petrecut alături de Karina și i-a rugat să-i dea idei cu privire la activitățile pe care le poate desfășura în compania fetiței sale, care, de altfel, îi seamănă leit tatălui ei.

''Fericire level 100. Numărăm zilele cât mai stă Karina în România. AMR 9 zile 😭. Ce să mai facem în astea 9 zile?'', și-a întrebat Jorge fanii.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro