Cum arată femeia care trăiește, mănâncă și se îmbracă doar în roșu de 40 de ani! Nimănui nu-i vine să creadă / GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Cum arată femeia care trăiește, mănâncă și se îmbracă doar în roșu de 40 de ani! Nimănui nu-i vine să creadă / GALERIE FOTO © captură Youtube

Atunci când vine vorba de obsesii, oamenii născocesc tot felul de lucruri. Așa se face că o bosniacă pe nume Zorica Rebernik a făcut o pasiune pentru culoarea roșie de mai bine de 40 de ani și nu într-o manieră banală! Femeia și-a decorat casa doar în roșu, se îmbracă doar în roșu și, atenție, mănâncă doar mâncare roșie!

Zorica Rebernik, o bosniacă de 67 de ani trăiește de mai bine de 40 de ani cu o obsesie ciudată. Femeia a dezvoltat o pasiune pentru culoarea roșie și a dus totul la extrem. Și-a decorat casa în roșu, doar cu mobilă roșie, mănâncă doar mâncare roșie și chiar rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o în ziua cea mare a fost tot roșie, comandată tocmai din India!

Mai mult, potrivit presei internaționale, femeia din Bosnia și Herțegovina și-a comandat chiar și petrele funerare, tot pe roșu, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, Zoran. 

Datorită pasiunii sale pentru culoare roșie, Zorica Rebernik a devenit o vedetă locală și toți oamenii se întreabă de ce face toate lucrurile în această culoare. Unora li se pare exagerat faptul că Zorica Rebernik mănâncă numai mâncare roșie, dar aceasta susține că se simte bine în pielea ei și că iubește stilul de viață pe care îl are. 

„Când am împlinit 18 sau 19 ani am simţit o pornire subită, puternică, de a purta roşu. Nu trebuie să existe niciun sigur punct de altă culoare pe decoraţiunile din casa mea sau haine” a spus femeia, în presa internațională. 

„Toată lumea mă cunoaşte. Imediat ce oamenii mă văd, îmi oferă diverse lucruri roşii”, mai spus aceasta. Mai mult, chiar și la înmormântări Zorica Rebernik lasă hainele de doliu acasă și merge îmbrăcată tot în roșu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest