O femeie și-a ucis colega de muncă, cu o sticlă de vin. Ce a stârnit pornirea ucigașă

O femeie și-a ucis colega de muncă, cu o sticlă de vin. Ce a stârnit pornirea ucigașă © Pexels

O crimă oribilă a șocat părerea publică. Motivată de gelozie, o femeie din Franța și-a ucis colega de muncă într-un mod absolut înfiorător.

În vârstă de 55 de ani, femeia și-a decapitat colega cu o sticlă de vin și apoi i-a îngropat rămășițele în grădină, potrivit Daily Mail. Le-a așezat frumos în saci, apoi i-a aruncat într-un canal.

De la ce a pornit conflictul

Conform apropiaților celor două femei, ambele funcționari publici, acestea se ocupau de gestionarea fondurilor pentru persoanele cu dizabilități. Criminala ar fi avut o gelozie irațională față de colega ei, care se descurca mult mai bine.

În 2012, agresoarea a mai fost acuzată pentru furt și ar fi lucrat la un moment dat și drept prostituată. Culmea, complice i-ar fi fost chiar soțul.

Pentru fapta ei, femeia riscă să își petreacă tot restul vieții în închisoare.

Crimă între surori, pornită de la gelozie

Gelozia a mai făcut o victimă și în Rusia. În urmă cu aproape patru ani, o tânără de 22 de ani și-a ucis sora, într-un mod la fel de barbar, pentru că era geloasă pe felul în care arăta.

Elizaveta Dubrovina și-a omorât sora cu aproape 190 de lovituri de cuțit și chiar i-a tăiat o ureche. Medicii legiști au fost șocanți atunci când au analizat trupul fetei de 18 ani, model de profesie.

În timp ce franțuzoaica geloasă pe colega de serviciu așteaptă să își afle sentința, Dubrovina tocmai a primit-o: 25 de ani de închisoare pentru uciderea surorii ei.


facebook whatsapp twitter pinterest