O femeie a ucis un băiat de 8 ani, pentru că a făcut-o urâtă. Cine era copilul

O femeie a ucis un băiat de 8 ani, pentru că a făcut-o urâtă. Cine era copilul © Facebook

Crimă înfiorătoare în Republica Dominicană. Enervată la culme de faptul că a făcut-o urâtă, o femeie l-a ucis pe fiul fostului ei iubit, un băiețel de numai opt ani.

Ana Julia Quezada, în vârstă de 45 de ani, a recunosct în instanța din Almeria, Spania, unde se judecă procesul, că l-a ucis pe fiul fostului ei iubit, un băiat de opt ani, pe nume Gabriel Cruz.

S-a enervat că a făcut-o urâtă

Motivul, explică femeia, este faptul că băiatul a făcut-o urâtă, în timp ce ea încerca să îi spună să nu se mai joace cu un obiect periculos.

În ziua fatidică, Quezada a observat că băiatul se juca cu un topor, moment când i-a atras atenția că acest lucru este periculos și că, deci, trebuie să se oprească.

Atunci, Gabriel i-ar fi spus că este urâtă, că nu este mama lui și că mai bine se întoarce la ea în țară, scrie presa locală.

L-a lovit și l-a sugrumat

În instanță, Quezada a declarat că doar i-a acoperit gura, fără intenția de a-i face rău. A fost stabilit, însă, că Gabriel a fost lovit de mai multe ori, apoi sugrumat.

„Doar i-am acoperit gura, nu voiam să-i fac rău, voiam doar să tacă”, a declarat femeia.

A fost căutat timp de 12 zile

Poliția, dar și mai mulți voluntari, l-au căutat neîncetat pe Gabriel, timp de 12 zile. Ulterior, toate urmele au dus către Quezada. Polițiștii au găsit cadavrul copilului în portbagajul mașinii femeii, pe care au reținut-o și pe care o acuză acum de omor calificat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro