O femeie vegetariană a mâncat un burger, a devenit dependentă de carne și acum e măcelar

O femeie vegetariană a mâncat un burger, a devenit dependentă de carne și acum e măcelar © Instagram

În timp ce majoritatea oamenilor de pe glob fac eforturi considerabile pentru a face tranziția către un regim vegetarian, o femeie a făcut fix invers. După ce a gustat primul ei burger, s-a dezis total de stilul de viață fără carne și chiar și-a deschis o măcelărie.

Tammi Jonas, în vârstă de 49 de ani, a devenit vegetariană în anii 1970, după ce a citit un articol care scoate la iveală tratamentele inumane la care sunt supuse animalele din ferme. Când era însărcinată cu al treilea copil, însă, lumea i s-a schimbat complet. A gustat un burger, iar acum chiar ea este proprietara unei ferme de porci.

Tammi, din Victoria, Australia, a povestit că a încercat primul ei burger, după 10 ani de stil vegetarian, din cauza sănătății. Se simțea anemică și a crezut că puțină carne o va putea ajuta. Și chiar a ajutat-o!

„M-am întors la carnea roșie, deci vită și miel, o dată pe săptămână, pe timpul sarcinii. Au mai trecut câțiva ani până să adaug și porc sau pui. N-am crezut niciodată că este imoral să ucizi un animal pentru mâncare. Mereu m-am simțit bine cu locul meu în lanțul trofic, dar am crezut că este imoral să tratezi un animal cu cruzime, să nu îl lași să iasă afară și să respire aer proaspăt și să fie închis în cuști”, a povestit Tammi, conform LADBible.

Împreună cu soțul ei, Tammi s-a interesat și a aflat că își poate deschide o fermă în care animalele sunt tratate în mod etic și cu respect.

„Unii oameni vor spune că ucisul de orice fel e rău. Dar nu cred asta. Nu cred că să omori un animal pentru a-l mânca este lipsit de etică dacă a trăit o viață bună”, a concluzionat femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest