Fetiță româncă în vârstă de 3 ani, găsită moartă la doi kilometri de casă, în Italia

Fetiță româncă în vârstă de 3 ani, găsită moartă la doi kilometri de casă, în Italia © captură video

Tragedie fără margini în familia unei românce din Italia. Fiica femeii, în vârstă de trei ani, a fost găsită fără suflare într-o piscină situată la o distanță de doi kilometri de locuință. 

Fetiță de trei ani, moartă în piscină 

Umbria24.it relatează că o fetiță în vârstă de trei ani, a cărei mamă este româncă, a fost găsită moartă, marți, într-o piscină situată la doi kilometri de casă. Se pare că fetița în vârstă de trei ani ieșise la plimbare cu cei trei câini ai familiei. 

După ceva timp, unul dintre câini s-a întors acasă. În acel moment, părinții au pornit în căutarea fetiței. Speriați că nu o găsesc, au alertat oamenii legii. La trei ore de la căutări, în jurul orei 16:40, dintr-un elicopter al carabinierilor a fost observat trupul copilei. Micuța a fost găsită înecată, într-o piscină, la doar 2 kilometri de casă. 

Trupul neînsuflețit al copilei de trei ani se afla în piscina unei vile care fusese folosită, până acum câțiva ani, ca unitate de cazare. Aceeași sursă relatează că respectivul imobil făcea parte dintr-un complex închis publicului, din mijlocul unei păduri din Foligno, provincia Perugia, regiunea Umbria. 

Un carabinier care a intervenit la fața locului a aplicat măsurile de resuscitare, încercând să-i salveze viața micuței. Din păcate, totul a fost în zadar. 

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost transportat ulterior la Perugia, pentru autopsie. 

Deși nu sunt cunoscute cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia, anchetatorii iau în calcul ca micuța să-și fi pierdut viața în urma unui accident cumplit. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro