O mamă și-a ucis din greșeală fetița de numai 3 ani. Cum s-a produs tragedia: „Urlam după ajutor”

O mamă și-a ucis din greșeală fetița de numai 3 ani. Cum s-a produs tragedia: „Urlam după ajutor” © arhivă

O tragedie fără egal s-a produs într-o familie din SUA, după ce o mamă și-a ucis în mod accidental fetița de numai 3 ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru femeie și nu-și poate reveni din șocul pierderii propriului său copil. 

O mamă din SUA și-a ucis din greșeală propria fiică de numai 3 ani. Femeia trăiește un coșmar de atunci și nu poate rece peste faptul că, din vina ei, copila și-a pierdut viața. Amanda Furner a provocat un accident de proporții acum câțiva ani și niciodată nu va putea să uite ziua în care micuța Charlotte și-a dat ultima suflare.

Amanda Furner a avut parte de drama vieții sale. În urmă cu ceva timp, femeia a ieșit în parc alături de toți cei 4 copii ai săi, printre care se număra și Charlotte. Vehiculul femeii a avut o eroare la frâna de mână, iar acest lucru a răpit viața fiicei Amandei. 

Potrivit presei internaționale, micuța Charlotte a fost pur și simplu strivită sub mașina mamei sale, după ce autoturismul, din cauza unei erori de la frâna de mână, a început să o ia la vale. De atunci, Amanda trăiește cu vina că și-a ucis propria copilă. Femeia a povestit cu ochii în lacrimi cum s-au întâmplat lucrurile.

„Cand am ajuns la masina, toti copiii se pregateau sa se urce, mai putin ea. Ma astepta sa o ridic si sa o asez eu pe bancheta. Inainte de asta, am deschis portiera pe locul soferului pentru a porni aerul conditionat”, a povestit Amanda, despre drama suferită, pentru Daily Mail.

„Stiu sigur ca masina era in parcare si avea frana de mana trasa. Ceva s-a intamplat cand am deschis portiera la mine, sa pornesc aerul conditionat” a mai spus Amanda, pentru sursa citată. Femeia a mărturisit că nu-și mai aduce aminte nimic din cele întâmplate, însă știe doar faptul că oamenii i-au spus că urla după ajutor și implora pe oricine să-i salveze copilul de sub autoturism.

„Nu imi mai aduc aminte prea multe din acel moment, insa cativa martori mi-au spus ca urlam dupa ajutor, in timp ce incercam sa imi salvez copilul” a mai completat femeia, cu ochii în lacrimi, pentru sursa citată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro