După furtuna din Grecia, au apărut imagini apocaliptice în Italia! O tornadă pornită din senin a devastat totul în cale

+4 click pentru
galerie

După furtuna din Grecia, au apărut imagini apocaliptice în Italia! O tornadă pornită din senin a devastat totul în cale © captură video

După ce o furtună puternică a lovit regiunea turistică Halkidiki din Grecia, și italienii au avut parte de imagini apocaliptice! În nordul țării, o tornadă pornită din senin a măturat totul în cale, iar un turist a reușit să o filmeze îndeaproape. 

În Italia, o tornadă pornită din senin a spulberat totul în cale. Fenomenele meteo periculoase s-au manifestat în nordul țării, acolo unde un turist le-a filmat îndeaproape, de la balconul apartamentului unui hotel în care era cazat. Tornada a fost „în elementul ei” la Milano Maritima, acolo unde vântul a ridicat în aer mai multe acoperișuri și le-a aruncat la zeci de metri depărtare, scrie presa din Italia.

Imaginile surprinse de turistul cu pricina au devenit virale în mediul online, după ce acesta le-a publicat pe pagina lui de Facebook și oamenii au rămas fără replică la vederea lor. 

Presa internațională informează că tornada de la Milano Maritima a provocat pagube serioase în zonă, iar grindina de care a fost însoțită a fost de dimensiunea unei portocale. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest