Gest șocant în metrou! Un tânăr și-a lins degetele, apoi le-a șters pe bara de susținere. Băiatul a fost arestat

Gest șocant în metrou! Un tânăr și-a lins degetele, apoi le-a șters pe bara de susținere. Băiatul a fost arestat © Twitter

Un tânăr din Belgia a fost protagonistul unor scene șocante. Băiatul și-a lins degetele și le-a șters apoi pe bara de la metrou, chiar sub ochii privitorilor.

Gestul halucinant a avut loc  într-un vagon de metrou, în Belgia. Tânărul a fost surprins în timp ce își lingea degetele, ca mai apoi să le șteargă fără nicio urmă de jenă de bara de care se țin oamenii.

Imaginile au fost surprinse de un alt călător care se afla în același metrou. În acestea se poate observa cum bărbatul își scoate masca de protecție pe care o avea la gură, apoi își linge degetele și o clipă mai târziu le lipește de bara de susținere.

Scenele șocante au fost postată de călător pe rețelele de socializare și în scurt timp au făcut înconjurul Internetului. Băiatul a atras foarte multe critici în urma gestului său.

Pe lângă valul de critici, după incidentul halucinant, tânărul a fost arestat de oamenii legii, potrivit The Independent.

În urma acestui caz, autoritatea de transport din Belgia a transmis că băiatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Totodată, aceasta a transmis că garnitura de metrou respectivă a fost retrasă din circulație și urmează să fie dezinfectată așa cum trebuie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro