Imagini de la nunta unei mame singure, care s-a căsătorit cu un covor: „Îl curăț și îl aspir mereu” / VIDEO

Imagini de la nunta unei mame singure, care s-a căsătorit cu un covor: „Îl curăț și îl aspir mereu” / VIDEO © Captură Video

Sătulă să tot fie dezamăgită din dragoste, o tânără mamă a hotărât că vrea să își unească destinele cu covorul ei. Zis și făcut. Bekki Cocks a organizat marele eveniment, iar imaginile făcute publice după aceea au ajuns rapid virale în mediul online.

Un eveniment inedit a avut loc duminică, pe 8 decembrie. Bekki Cocks, de 26 de ani, este îndrăgostită iremediabil de covorul ei, pe care l-a numit, cu toată iubirea din lume, Mat (Covor). Nu e prea original, dar cine suntem noi să ne punem cu dragostea?

O femeie s-a căsătorit cu covorul ei

De multă vreme își tot striga Bekki dragostea pentru covorul Mat și cam de tot atâta vreme își „amenința” cunoscuții că își va pune pirostriile cu acesta. Nimeni nu a luat-o în serios pe femeia care, ulterior, le-a dovedit că niciodată nu trebuie să spui niciodată.

Potrivit The Sun, Bekki, care este mama a doi copii, și-a invitat la ceremonie toți prietenii și apropiații. A decurs totul exact ca la o nuntă normală – asta, evident, dacă facem abstracție de faptul că mirele e un covor. Și nu credem că e prea ușor să faci abstracție de asta.

Bekki, din Marea Britanie, s-a îmbrăcat ca o adevărată mireasă. Într-o rochie albă, i-a declarat iubire eternă mirelui-covor și a declarat că doar moartea îi va despărți.

„L-am cumpărat pe Mat acum un an și de atunci mă tot laud, cui mă ascultă, despre cât de mult îl iubesc. Petrec atât de mult timp cu Mat, îl curăț și îl aspir de mai multe ori pe zi și mă asigur că mereu arată de nota 10”, a declarat Bekki.

Ceremonia a avut loc într-un magazin de covoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro