Imagini şocante! Primar legat de un camion şi târât pe străzi. VIDEO

Imagini şocante! Primar legat de un camion şi târât pe străzi. VIDEO © captură video

Scene cutremurătoare! Primarul unei localităţi a fost scos cu forţa de mai mulţi indivizi din biroul său, iar ce a urmat a şocat întreaga lume. După incident, 11 persoane au ajuns în arestul poliţiei.

Unsprezece persoane au fost arestate de oamenii legii, după ce Jorge Luis Escandon, primarul unei localităţi din sudul Mexicului a fost luat cu forţa din primărie, legat cu funie de un camion şi târât pe străzile din Santa Rita.

Localnicii au făcut acest gest extrem din cauza unor promisiuni pe care primarul le făcuse în campanie şi care au rămas doar vorbe. Una dintre ele, de altfel, a fost să repare drumul din localitate, pe care, ulterior, a ajuns să fie târât.

În imaginile surprinse de martori se observă cum Jose Luis Escandon, primarul localităţii, este scos din primărie de mai mulţi indivizi, legat la mâini de camionul adus de aceştia şi apoi, târât pe străzi. Poliţiştii au intervenit la scurt timp pentru a opri răzbunarea localnicilor. Potrivit BBC News, Jose Luis Escandon a fost rănit uşor în urma incidentului şocant.

Primar din România, "omorât" în acte

În timp ce în Mexic cetăţenii vorbesc despre incidentul cu Jose Luis Escandon, în România, o ştie ce are ca subiect tot un primar a stârnit revoltă. Primarul unei localităţi din judeţul Botoşani a fost declarat mort în acte, pentru a scăpa de dosarul penal în care era anchetat pentru neglijenţă în serviciu, abuzuri şi falsuri. 

Cazul lui Lucian Borfotină, primarul localităţii Cristeşti a ieşit la iveală după ce o fostă angajată, reclamantă în dosar, a observat că ancheta nu a avansat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro