Imagini terifiante! Femeile medic din China, rase în cap înainte de a fi trimise în zonele afectate de coronavirus / VIDEO

Imagini terifiante! Femeile medic din China, rase în cap înainte de a fi trimise în zonele afectate de coronavirus / VIDEO © captură video

Imagini terifiante din China fac înconjurul lumii! Femeile medic sunt rase în cap înainte de a fi trimise în zonele afectate de noul virus ucigaş. Reacţiile cadrelor medicale sunt sfâşietoare!

Mai multe filmări care au apărut pe reţelele de socializare şi pe platformele de ştiri din străinătate au stârnit revoltă pe plan mondial. Doctoriţe şi asistente sunt filmate în timp ce sunt tunse zero. Scenele se derulează înainte ca acestea să fie trimise în zonele afectate de coronavirus, pentru a trata pacienţii. 

Cu toate acestea, după ce mai multe persoane au condamnat practicile unităţii spitaliceşti, a apărut informaţia că angajaţii s-au oferit să se radă în cap, tocmai pentru a preveni infecţia cu noul coronavirus. 

De altfel, spitalul susţine că aceasta este o practică comună în rândul medicilor.

Primele imagini au apărut pe ziarul local Gansu Daily. 15 angajate ale Spitalului Provincial pentru Femei şi Copii din Gansu au fost filmate în timp ce erau pregătite de alte persoane, pentru plecarea în centrul epidemiei. 14 dintre cadrele medicale au fost tunse zero. 

„Chiar era o problemă părul lor?", întreabă un individ,  în timp ce un altul precizează că „nu este moral să ceri unor oameni să se sacrifice ca să faci propagandă pe spatele lor". 

Videoclipul a fost şters ulterior, dar republicat de DailyMailOnline. 

O parte dintre doctoriţele care urmau să plece din Lanzhou în Wuhan, la finele săptămânii trecute, au izbucnit în plans! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro