Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare: „Coronavirus în România!” Știe și cine va fi următoarea victimă

Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare: „Coronavirus în România!” Știe și cine va fi prima victimă © Arhivă

Vești alarmante de la Maria Ghiorghiu! Celebra prezicătoare anunță că va fi confirmat un nou caz de coronavirus și în România. Mai mult, spune că i s-a arătat și cine va fi următoarea victimă și unde anume în țara noastră se va întâmpla acest lucru.

Maria Ghiorghiu a dat o veste neagră cititorilor ei. Clarvăzătoarea anunță confirmarea unui alt caz de coronavirus, spunând chiar și cine va fi victima.

„În această dimineață m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: Băiat de 30 de ani a fost găsit bolnav în P----i! Dar un alt glas, dragilor, intervine cu forță și spune lucrurilor pe nume: Băiat de 30 de ani a fost găsit bolnav cu coronavirus. După care, dragii mei, glasurile dispar”, se arată în mesajul Mariei Ghiorghiu.

Nu vrea să inducă panică

În aceeași postare, Maria Ghiorghiu a precizat că, deși știe exact localitatea în care se va întâmpla acest lucru, nu dorește să facă informația publică pentru a nu fi acuzată că stârnește panică.

„Prieteni dragi, dacă al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta, deoarece aș fi acuzată că induc panică în rândul românilor. Și nu voi face acest lucru”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

A confirmat apoi că este vorba despre un tânăr de 30 de ani, dintr-un „orășel mic din România care începe cu P și se termină în i”. Nu știe, însă, dacă locuiește acolo sau dacă doar s-a născut în acel oraș sau este în trecere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro