Imagini tulburătoare cu magazinele din Italia, lăsate fără mâncare în mijlocul isteriei coronavirus. Oamenii nu mai ies din case

Imagini tulburătoare cu magazinele din Italia, lăsate fără mâncare în mijlocul isteriei coronavirus. Oamenii nu mai ies din case © Twitter

Criza de coronavirus din Italia se vede peste tot. 11 localități au fost închise complet, iar oamenii sunt izolați la domiciliu. Disperați, au făcut ravagii în magazine, care nu au putut face față cererii ridicate și nu au reușit să reaprovizioneze la timp. Așa am ajuns la o priveliște dezolantă, care traduce perfect disperarea simțită de milioane de persoane.

Magazinele din Italia nu mai au mâncare, iar imaginile de pe rețelele de socializare stau drept dovadă. Speriați, oamenii au luat cu asalt supermarketurile și au făcut provizii peste provizii, transformând raioanele în adevărate cotloane fantomă.

Disperare în Italia, focarul Europei

Șase oameni au murit și peste 160 de cazuri de coronavirus au fost confirmate. Guvernul a decretat stare de urgență, așa că oamenii s-au îmbulzit în magazine, mai ales în cele din locatiățile izolate din Lombardia din Veneto, epicentrul epidemiei din Italia.

EuroNews a publicat imagini tulburătoare, cu magazinele goale. Pe rafturi abia că mai găsești ceva, iar oamenii sunt doar câțiva, cu măști pe față și pregătiți de ce-i mai rău.

Principalele cumpărături au fost făcute și în zona produselor cu termen de garanție îndelungat. Magazinele și farmaciile au fost golite de produse dezinfectante de toate felurile, inclusiv șervețele umede și chiar clor. Măștile medicinale sau de latex nu se mai găsesc deloc.

„S-au terminat măştile, la Roma chiar au ajuns la un preţ de 100 de euro una. Lumea a început un pic să se panicheze. Prevenţia efectivă e masca, dar prevenţia cea mai mare e să eviţi locurile aglomerate”, a povestit Gabriela Vișan, o româncă din Italia, conform stirileprotv.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro