În plină pandemie, un cuplu din India și-a numit gemenii: „Corona” și „Covid”

În plină pandemie, un cuplu din India și-a numit gemenii: „Corona” și „Covid” © pixabay

În contextul pandemiei de coronavirus din întreaga lume, un cuplu din India s-a gândit să aibă amintire pe viață de la situația actuală prin care trec, astfel că și-au numit cei doi copii: Corona și Covid.

Cuplul celebru din India a decis ca gemenii lor care au venit pe lume în plină pandemie de coronavirus să poarte două numite care să le amintească de fiecare dată de situația grea prin care au trecut până în momentul nașterii lor, dar și în momentul actuali. Aceștia i-au numit pe copii: Corona și Covid! 

Mama acestora, în vârstă de 27 de ani, a declarat că în acest timp nu a avut parte de ajutorul nimănui deoarece membrii familiei nu au putut să ajungă la ei din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei. 

"În contextul în care circulaţia maşinilor era oprită, am ajuns amândoi la spital târziu, în noapte, după multă suferinţă. De vreme ce naşterea a avut loc după dificultăţi aşa de mari, am dorit ca numele să fie memorabile şi unice", a povestit Preeti Verma, femeie ce a născut de câteva zile. 

Totuși, părinții se gândesc ca în timp să le schimbe numele copiilor, dat fiind faptul că oricum în familia lor acest lucru este perfect normal.

Vă reamintim că India se află în izolare totală de trei săptămâni, până pe 14 aprilie, iar țara cu 1,3 miliarde de locuitori a ajuns la 3000 de cazuri de infecție cu COVID-19 și 68 de decese. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro