Incredibil! Care e primul lucru pe care l-a făcut un zidar care a câștigat 115 milioane de euro la Loto

Incredibil! Care e primul lucru pe care l-a făcut un zidar care a câștigat 115 milioane de euro la Loto © Captură Video

Un zidar care s-a îmbogățit peste noapte, după ce a câștigat o sumă uluitoare la Loto, a recurs la un gest incredibil. Bărbatul a surprins pe toată lumea atunci când a decis care va fi primul lucru pe care îl va face după ce a pus mâna pe bani.

Steve Thomson, un englez extrem de norocos, a încasat al nouălea cel mai mare premiu la loteria engleză. Mai exact, el și soția sa au pus mâna pe 115 milioane de euro, devenit peste noapte unii dintre cei mai bogați oameni din Marea Britanie. Steve are acum o avere mai mare și decât ale unor staruri mondiale din Premier League.

Ce a făcut zidarul cu banii

Însă, cu adevărat demn de notat, este ce a făcut Steve atunci când a pus mâna pe marele premiu. Zidarul este decis să rămână același om și să nu lase banii să îl schimbe. Drept urmare, a continuat să meargă la muncă, pentru a presta la slujba lui modestă, și chiar dacă a investit într-o mașină, nu este una nouă și luxoasă. Din contră, și-a luat un autoturism second hand!

„Sunt același om și așa vreau să rămân. Încerc să termin ce mai am de terminat înainte de Crăciun. Fac tot posibilul că asta să se întâmple”, a declarat Steve, conform Mirror.

Steve și soția lui, Lenka, au împreună trei copii. Cei doi au aflat luna trecută despre câștigul de la Loto. În schimb ce Steve continuă să muncească, nevasta a renunțat imediat la serviciul pe care îl avea la un magazin de lângă locuință.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro