Incredibil! Cum a salvat coronavirusul o fată de la viol

Incredibil! Cum a salvat coronavirusul o fată de la viol © Pixabay

O tânără care urma să fie violată a reuşit să scape nevătămată datorită coronavirusului. Iată ce a pus la cale fata pentru a-l alunga pe agresor!

Cazul incredibil a avut loc în China! Speriată de moarte, o tânără a apelat la o măsură disperată ca să scape de agresorul ei care încerca să o violeze. 

După ce s-a trezit cu un bărbat în casă, femeia şi-a dat seama de intenţiile sale, astfel că s-a gândit imediat la o modalitate de a-l ţine departe. 

Tânără s-a prefăcut că tuşeşte, informându-l şi în acelaşi timp avertizându-l pe agresor că este infectată cu virusul ucigaş. Fata i-a povestit acestuia că a venit recent din Wuhan, acesta fiind epicentrul epidemiei de coronavirus, conform Daily Mail.

Planul fetei a dat roade, reuşind să-l pună pe fugă pe agresorul de 25 de ani. Acesta nu a stat pe gânduri şi a dat bir cu fugiţii, speriat de spusele fetei.

Cu toate că a scăpat neatinsă, victima nu a scăpat însă de paguba materială. Bărbatul a plecat după ce a furat din locuinţa tinerei aproape 400 de euro.

Din fericire, oamenii legii au reuşit să-l prindă după puţin timp pe tânărul de 25 de ani. Acesta a fost reţinut de poliţişti.

Bilanţul victimelor din China a ajuns la 425 de morţi

Coronavirusul continuă facă tot mai multe victime. În prezent, bilanţul persoanelor decedate a crescut până la 425 de morţi!

Anunţul cutremurător a fost făcut după ce autorităţile din Hubei au transmis acum câteva zile încă 64 de cazuri de deces.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro