Incredibil! O fetiță de trei ani a fost răpită din fața casei, după ce tatăl s-a întors după telefon

Incredibil! O fetiță de trei ani a fost răpită din fața casei, după ce tatăl s-a întors după telefon © captura video

Caz neobișnuit petrecut în Florida! O fetiță a fost răpită de mai mulți indivizi chiar din fața propriei casei, după ce tatăl său s-a întors în locuință pentru că își uitase telefonul.

Madeline își aștepta tatăl în fața casei din Apopka, lângă Orlando, când trei bărbați și o femeie necunoscuți au luat-o cu forța și au băgat-o într-o mașină. Fetița își aștepta tatăl în fața casei, după ce bărbatul se întorsese pentru că își uitase telefonul. Bărbatul a ieșit din casă chiar în momentul în care automobilul necunoscuților demara în forță.

S-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit pe urmele răpitorilor, iar pe drum a reușit să contacteze autoritățile. Oamenii legii au acționat rapid, iar aceștia au localizat mașina cu ajutorul unui avion de mici dimensiuni. Polițiștii au instituit mai multe filtre pe șosea și, după cinci ore de la răpire, fetița s-a întors în brațele tatălui său, teafără și nevătămată, scrie presainternațională.

Actor, răpit în timp ce se afla pe drum

Alejandro Sandi, un mare actor de telenovele, a trecut prin momente îngrozitoare când, în vreme ce se afla într-un SUV, a fost luat cu forţa de hoţi. Acesta se afla împreună cu alte două colege de breaslă: actriţele Esmeralda Ugalde şi Vanessa Arias. Din fericire, a reușit să scape, însă acea amintire îi provoacă și acum coșmaruri


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro