Interlop din Chiajna, acuzat că și-a ucis iubita în bătaie! „Declaraţia lui a fost că i-a dat doar două palme”

Interlop din Chiajna, acuzat că și-a ucis iubita în bătaie! „Declaraţia lui a fost că i-a dat doar două palme” © Facebook

Acuzații șocante! Mama Marinei Avram, o tânără de 33 de ani din Capitală care s-a stins pe patul de spital, duminică, 22 martie, susține că și-a pierdut fiica după ce iubitul ei, interlop, a snopit-o în bătaie.  

Marina Avram, în vârstă de 33 de ani, originară din Capitală, s-a stins duminică la Spitalul Municipal. Acolo, tânăra a fost internată în urmă cu două zile, cu hematom pe creier și ruptură de splină. 

Mama Marinei îl acuză pe iubitul fetei că ar fi ucis-o. Femeia a relatat pe rețelele de socializare că interlopul din Chiajna a fost arestat pe agresor după ce familia a insistat asupra acestui lucru, însă din lipsă de probe, bărbatul a fost ulterior eliberat. 

Joi seara, Marina Avram a fost dusă la Spitalul Universitar de iubit. „Le-a spus doctorilor că se simte rău, că a căzut şi s-a lovit, din teamă, însă a leşinat ulterior şi a fost băgată în operaţie”, a declarat o apropiată a tinerei, potrivit Adevărul.

Marina a stat în comă profundă până duminică dimineață când, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. 

ONG-ul pentru drepturile supraviețuitoarelor violenței domestice Asociația Necuvinte arată, printr-o postare pe Facebook că „medicii au sesizat poliția, iar agresorul a fost ridicat de la spital și, în scurt timp, a fost lăsat în libertate, pentru că s-a constatat că nu există suficiente probe pentru a fi reținut. Alexandru Iordan face parte din clanul Iordan din Chiajna, unde are legături cu șeful de la IPJ Ilfov”.

Alexandru Iordan, cel acuzat de mama Marinei că a ucis-o pe tânără, a declarat că „i-a dat doar două palme, și că poate cauza morții iubitei lui a fost că medicii au scăpat-o de pe targă”, conform unei persoane apropiate victimei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro