ÎNTREBAREA ZILEI: Tu ştii care este cel mai mare cadou de Crăciun primit vreodată? Nu te-ai fi gândit la asta!

+3 click pentru
galerie

Statuia Libertăţii, cel mai mare cadou de Crăciun © Foto simbol Pixabay

Cui nu-i plac cadourile? Şi mai ales cele oferite cu ocazia Crăciunului, sub brad sau direct din sacul Moşului. În fiecare an, milioane de cadouri se împart în întreaga lume, însă care este cel mai mare şi cel mai valoros? Ar putea fi orice, dar cel mai mare cadou de Crăciun primit de cineva este chiar Statuia Libertăţii. 

Statuia Libertăţii a fost dăruită de francezi americanilor, în anul 1886, cu ocazia Crăciunului şi a aniversării a 110 ani de la câştigarea independenţei Statelor Unite. A fost plasată în anul 1886 la intrarea portului de pe insula "Liberty Island" şi are o greutate totală de 225 tone, scrie shtiu.ro. 

Iasmina Milutinovici, românca măritată cu cel care deţine acum Statuia Libertăţii, Bradford Hill, urmează să aducă pe lume un băieţel. Blondina este originară din Timişoara. A terminat Facultatea de Științe Politice din Timișoara, apoi le-a cerut părinţilor permisiunea să plece în Statele Unite, acolo unde l-a întâlnit pe Bradford Hill. A fost remarcată rapid de acesta după ce a mers să se angajeze în firma sa. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro