Un tânăr de 25 de ani a murit în urma unui accident terifiant la locul de muncă, în Italia. Ionuţ devenise tată de curând

Un tânăr de 25 de ani a murit în urma unui accident terifiant la locul de muncă, în Italia. Ionuţ devenise tată de curând © Facebook

Sfârşit tragic pentru un moldovean, în Italia. Tânărul şi-a pierdut viaţa la doar 25 de ani, într-un accident de muncă. Ionuţ era căsătorit şi avea un copil de doar câteva luni.

Ionuţ a murit la locul de muncă

Ionuţ Răcilă era un tânăr muncitor şi plin de viaţă. Originar din satul Bălceana, raionul Hâncești, Republica Moldova, Ionuţ a decis să ia drumul străinătăţii pentru o viaţă mai bună. El era căsătorit, iar în urmă cu doar câteva luni devenise tată penru prima dată. Era împlinit şi nu făcea decât să muncească pentru a-şi creşte copilul şi pentru a-şi întreţine familia.

Luni, însă, Ionuţ s-a stins din viaţă, în urma unui accident de muncă. Ionuţ conducea un excavator, iar la un moment dat acesta s-a răsturnat peste el. Tragedia a avut loc pe un şantier din Italia.

Colegii săi au văzut ce s-a întâmplat şi au chemat de urgenţă ajutoare. Medicii sosiţi la faţa locului au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca tânărul să fie salvat, dar din păcate acesta nu a mai avut nicio şansă. Oamenii legii au deschis o anchetă şi se pare că au deja şi un prim suspect în cazul decesului lui Ionuţ, urmând ca mai multe detalii să ofere la finalul cercetărilor.

O româncă a murit în Germania

Un sfârşit şocant a avut şi o altă româncă plecată la muncă în Germania. Tânăra de 20 de ani, mamă a doi copii, a murit într-un accident terfiant. Maşina condusă chiar de tatăl copiilor săi a ajuns într-un copac de pe marginea drumului, iar femeia şi unul dintre copii au murit pe loc. Celălalt micuţ împreună cu tatăl au fost transportaţi de urgenţă la spital.


facebook whatsapp twitter pinterest