La 25 de ani, a orbit după ce și-a vopsit ochii în culoarea neagră! Tânăra arată ca ruptă dintr-un film de groază / FOTO

+3 click pentru
galerie

La 25 de ani, a orbit după ce și-a vopsit ochii cu culoarea neagră! Tânăra arată ca ruptă dintr-un film de groază © Instagram

O tânără de 25 de ani a orbit în ochiul drept, după ce a decis să își tatueze ochii, pentru a ieși în evidență. Aleksandra, din Polonia, a suferit complicații în urma intervenției, iar acum încearcă să meargă înainte cu această gravă problemă.

În urmă cu patru ani, Aleksandra Sadowska, din Wroclaw, Polonia, a decis că vrea să își vopsească ochii în culoarea neagră. A căutat pe internet pe cineva care ar putea să o ajute cu o astfel de intervenție, reușind să descopere, într-un final, un tattoo artist din Varșovia.

Potrivit Oddity Central, deși bărbatul susținea că se pricepe foarte bine la meseria lui, presa poloneză scrie că, în realitate, nu prea știa ce face, motiv pentru care a și distrus total intervenția Aleksandrei.

Tânăra a orbit în ochiul drept

La scurt timp după procedură, tânăra a începtu să se plângă de dureri cumplite în ambii ochi, însă tattoo artist-ul i-a spus că este normal și i-a recomandat chiar să ia calmante.

Un articol din 2015 a notat că bărbatul cel mai probabil a inserat acul prea adânc în ochiul drept al tinerei, producând distrugeri care au dus la orbirea totală, imediat după intervenție. Ochiul stâng a fost și el afectat puțin, iar doctorii i-au spus Aleksandrei că prognosticul în privința ei este rezervat.

Aleksandra l-a dat în judecată pe bărbatul care i-a tatuat ochii, iar omul riscă acum trei ani de închisoare pentru că a orbit-o, accidental, pe tânăra de 25 de ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro