FOTO / Antonia şi-a scos silicoanele la vedere! Imaginea aşteptată de fani 

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia şi-a scos silicoanele la vedere! Imaginea aşteptată de fani © Instagram

Antonia este una dintre cele mai sexy prezenţe din lumea mondenă. De curând, artista a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală, prin care şi-a mărit sânii. În cadrul unui eveniment de aseară, iubita lui Velea a lăsat totul la vedere!

Antonia nu are nevoie de prea multe prezentări. Se numără printre cele mai frumoase şi sexy femei din România, având o siluetă demnă de invidiat. Să nu uităm de faptul că este şi mămică, devenind un model pentru care cele care se confruntă cu kilogramele în plus de după naştere.

Cu toate că este de-o frumuseţe răpitoare, iubita lui Velea a considerat că a venit momentul în care corpul ei are nevoie de anumite îmbunătăţiri. Aşa că, nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a făcut o intervenţie chirurgicală la nivelul sânilor.

Nu a vrut să spună nimic nimănui, însă nu a putut suporta gurile rele şi zvonurile, recunoscând în cele din urmă că şi-a pus silicoane. Artista a făcut anunţul public, pe contul ei de Instagram.

"Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!", a zis ea.

Acum, la ceva timp de la operaţie, focoasa brunetă a decis că nu mai este nevoie să poarte lucruri care îi acoperă noul bust, aşa că, la un eveniment care a avut loc aseară în Capitală, Antonia a lăsat totul la vedere. Cu toate că a fost îmbrăcată simplu, vedeta a purtat un tricou alb cu un decolteu bine ales. Ochii celor din jur cu siguranţă au fost aţintiţi asupra lui!

S-a săturat de gurile rele

Imediat după ce a făcut anunţul că s-a operat, Antonia le-a spus clar fanilor şi celor care o apreciează, să nu o streseze cu mesajele sau să o tragă la răspundere pentru ceea ce a ales. Se consideră destul de matură cu privire la deciziile luate asupra propriei vieţi. 

"Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a spus Antonia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro