FOTO / Antonia, cu posteriorul la vedere pe internet! Doar Velea mai vede aşa ceva în aşternuturi

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, cu posteriorul la vedere pe internet! Doar Velea mai vede aşa ceva în aşternuturi © Instagram

Antonia este fără îndoială una dintre cele mai sexy apariţii din lumea mondenă. Este conştientă de atuurile ei, aşa că, nu ezită să se lase pozată în ipostaze îndrăzneţe. Recent, s-a postat pe reţelele de socializare aşa cum doar Velea o vede în dormitor! 

Antonia nu are nevoie de prea multe prezentări şi putem să spunem fără doar şi poate că este una dintre bombele sexy ale showbiz-ului românesc. Cu toate că a trecut prin 3 naşteri, artista reuşeşte într-un mod formidabil să-şi păstreze silueta intactă. Face sport şi are o alimentaţie sănătoasă, renunţând la toate ispitele culinare. 

Şi cum nu are de ce să se ruşineze cu trupul ei, Antonia mai renunţă din când în când la haine şi lasă la vedere doar ce Velea vede în aşternuturi. Astăzi, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, focoasa brunetă a postat la InstaStory o fotografie cu spatele, lăsând la vedere posteriorul bine lucrat.

Iubita lui Velea apare într-o lenjerie roşie, stârnind reacţiile tuturor. Artistul este plecat de mai bine de o săptămâna la Borşa, fiind antrenor pentru mai mulţi tineri care îşi doresc să facă carieră în domeniul muzicii, iar dorul de cel iubit este mare. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Antonia a scris pe poză: "Happy V Day, babe. @iamvelea"

Alex Velea i-a compus o manea iubitei

Cum este plecat într-o tabără de creaţie şi dorul de copii, dar mai ales de iubită, este mare, Velea s-a gândit să-i compună Antoniei o manea. Imediat cum a terminat totul, artistul a sunat-o pe cântăreaţă, pe video call, şi i-a dedicat întreaga creaţie.

"Toate arfele, toate ţoalele, 24 de karate, au le le le / Dau moda, dau moda, se vede, dau moda, peste tot / Gucci, Gucci, Balenciaga/ Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga / Urcă-n Panamera mea/ Haide fată vino-n coa/Vreau să-ți cumpăr tot ce-ți place/ Gucci, Fendi și Versace", sunt versurile pe care Velea i le-a dedicat iubitei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro