I s-a îndeplinit cea mai mare dorință! Antonia și-a adus fiica în România

I s-a îndeplinit cea mai mare dorință! Antonia și-a adus fiica în România © Instagram

Visul cel mai mare al Antoniei s-a îndeplinit! Artista a reușit să își aducă fiica în România, pentru prima oară de când a anunțat divorțul de Vincenzo Castellano.

Antonia a pregătit în detaliu această zi, iar activitățile sunt demne pentru o mică prințesă. Artista este topită după fetița ei Maya, în vârstă de nouă ani. Cele două s-au distrat copios, s-au jucat în zăpadă în parc, apoi Antonia a dus-o pe Maya la un salon de înfrumusețare, pentru câteva ore de răsfăț.

Fetița locuiește alături de bunicii paterni, în Italia, acolo unde Antonia merge foarte des pentru a o vizita. De altfel, Antonia a declarat în repetate rânduri că cea mai mare dorință a sa este ca Maya să vină în România și iată că visul a devenit realitate. 

Divorțul a ajuns la final

Cel mai probabil procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo Castellano a ajuns la sfârșit, acesta fiind singurul impediment pentru care Maya nu putea să își viziteze mama în România. 

"Poate fi o vârstă care-mi poartă noroc şi sper să se rezolve anul acesta toate problemele cu Maya, fetiţa mea de 8 ani, dacă la asta te referi. Pentru că ar cam fi cazul, au trecut şase ani de când sunt în situaţia asta. (…). Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….", declara Antonia, în urmă cu un an.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro