FOTO / Cum arată bustul Antoniei, după ce a ales să se opereze la sâni. Bărbații își întorc toate privirile

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată bustul Antoniei, după ce a ales să se opereze la sâni. Bărbații își întorc toate privirile © arhiva

Antonia a anunțat în urmă cu mai multe zile că a fost supusă unei intevenții chirurgicale, iar din cauza acesteia nu a mai putut să ajungă la un eveniment. Cântăreața a recunoscut că și-a făcut operație la sâni, iar acum se poate bucura de bustul său mai mult ca niciodată. 

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din țară și totodată este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Chiar dacă bărbații îi dau mereu roate, cântăreața are trei copii și este fericită alături de Alex Velea.

Ei bine, privirile masculilor nu țin cont de copiii pe care îi are acasă sau de bărbatul pe care aceasta îl iubește, pentru că mai mult ca niciodată bustul său generos iese în evidență așa cum și-a dorit, iar asta se întâmplă doar datorită intervenției prin care a trecut în urmă cu doar câteva zile. 

Cântăreața și-a rugat fanii să-i accepte decizia pe care a ales-o pentru că acum se simte cel mai bine.

”Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: << De ce? Nu aveai nevoie! , Aoleu, acum eşti nu ştiu cum >>, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a spus cântăreața.

Și cu operație sau fară, Antonia a reușit mereu să capteze atenția tuturor prin stilul său propriu, dar și pentru curajul de a spune de fiecare dată lucrurilor pe nume. Frumoasa brunetă are zeci de concerte pe an, iar fanii sunt nerăbădători să o asculte și să o privească neîncetat. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro