FOTO / Cât de mare a crescut fiica Antoniei. Seamănă extraordinar de mult cu mama ei

+3 click pentru
galerie

© arhiva

Antonia are motive uriașe să fie o femeie fericită. Are o carieră de succes, dar și trei copii care îi seamănă de minune. Maya, fiica de 10 ani îi calcă pe urme și deja este o mică vedetă pe Tik Tok.

Antonia este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar și o femeie fericită din toate punctele de vedere. Chiar dacă a trecut și prin momente dificile, trecând prin separarea de fostul soț, iată că acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea cu care are împreună doi băieți. Din relația precedentă, Antonia are o fetiță de 10 ani, iar micuța seamănă extraordinar de mult cu mama ei.

Maya a devenit o adevărată domnișoară, iar Antonia o răsfăță de fiecare dată când o vede. Micuța este deja vedetă pe Tik-Tok acolo unde face filmulețe care strâng o mulțime de vizualizări. Din păcate pentru Antonia, aceasta petrece puțin timp cu fiica ei, însă atunci când se răvăd au grijă ca timpul petrecut să fie cel mai frumos, iar artista îi dedică totul ei. 

Antonia și Alex Velea, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi se afișează mereu în ipostaze romantice, iar mereu au avut fiecare cuvinte de laudă unul pentru celălalt. 

"Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp.", a spus Alex Velea, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

"Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună.", a spus și Antonia.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro