FOTO / Antonia, o nouă vizită la medic. Cântăreaţa s-a întors la clinică după ce s-a operat la sâni

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, o nouă vizită la medic. Cântăreaţa s-a întors la clinică după ce s-a operat la sâni © Instagram

Antonia le dă din nou emoţii fanilor! După ce în urmă cu doar câteva zile cântăreaţa a recunoscut public că şi-a făcut o operaţie la sâni, împărtăşindu-le anunţul fanilor pe reţelele de socializare, artista s-a întors la clinică şi a stat de vorbă cu doctorul.

Artista o duce extrem de bine, atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental, având o femeie pe care mulţi şi-ar dori-o. De asemenea, nu este un secret faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Deşi are un corp invidiat în rândul tinerelor, cântăreaţa a hotărât să facă o schimbare, astfel că şi-a făcut o intervenţie la nivelul sânilor.

"Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!",  le-a transmis Antonia într-un InstaStory.

În acelaşi timp, vedeta şi-a rugat fanii să îi accepte decizia, deoarece ea ştie ceea ce este mai bine pentru ea.

"Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a mai spus artista.

După această intervenţie, Antonia s-a întors din nou în clinica medicului, împărtăşindu-le fanilor şi o fotografie cu acest prilej.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro