VIDEO / Alex Velea a compus o manea îndrăzneaţă pentru Antonia! "Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga"

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Alex Velea a compus o manea îndrăzneaţă pentru Antonia! "Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga" © Instagram

Antonia şi Alex Velea reprezintă cel mai unit cuplu din lumea mondenă. Artistul este plecat de mai bine de o săptămână la Borşa, acolo unde este îndrumător pentru mai mulţi concurenţi din cadrul unui talent show organizat în colaborare cu alte nume din lumea muzicii. Şi cum este departe de casă, i s-a făcut dor de iubita lui şi s-a gândit să-i compună o manea de toată frumuseţea!

Când spui Antonia şi Velea, automat te gândeşti la cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc. Cu toate că gurile rele au încercat să-i despartă de-a lungul timpului, iubirea dintre cei doi a fost mai puternică şi a rezistat în faţa tuturor zvonurilor.

Artistul se află la 700 de kilometri distanţă de casă, mai exact, la Borşa, un loc de vis unde este antrenor pentru mai mulţi tineri care vor să înceapă o carieră în lumea muzicii. Alături de alte nume mari din showbiz, au creat împreună un talent show în mediul online, care se bucură de un succes colosal.

"Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga"

Şi cum este departe de casă, vă daţi seama că dorul este mare. De familie, de copii, dar mai ales de frumoasa lui iubită, Antonia. Drept dovadă a iubirii şi a faptului că i lipseşte, artistul i-a compus focoasei brunete, în doar o singură oră, o manea de toată frumuseţea.

La început, cântăreţul şi echipa au luat totul ca pe o joacă, însă ce a ieşit la final a fost demenţial. Linia melodică a fost una de excepţie, iar versurile au curs de la sine. Imediat cum a pornit totul, Alex Velea a sunat-o pe Antonia pe video call şi i-a dedicat întreaga creaţie.

"Toate arfele, toate ţoalele, 24 de karate, au le le le / Dau moda, dau moda, se vede, dau moda, peste tot / Gucci, Gucci, Balenciaga/ Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga / Urcă-n Panamera mea/ Haide fată vino-n coa/Vreau să-ți cumpăr tot ce-ți place/ Gucci, Fendi și Versace", sunt versurile pe care Velea i le-a dedicat iubitei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro