La 26 de ani, o bombă sexy a demisionat de la bancă și s-a făcut model. Acum, are sânii uriași, dar bărbații fug de ea: „Sunt intimidați”

+6 click pentru
galerie

La 26 de ani, o bombă sexy a demisionat de la bancă și s-a făcut model. Acum, are sânii uriași, dar bărbații fug de ea © Instagram

Are 26 de ani și a renunțat la un job stabil în bancă pentru a deveni model pe internet. Tânăra a investit zeci de mii de dolari în operațiile estetice care i-au „construit” un bust de toate zilele, însă are un mare of: bărbații fug de ea ca dracul de tămâie. Motivul? Bruneta susține că domnii sunt cam intimidați de ea!

În anul 2013, Yvonne Bar, de origine din Frankfurt, Germania, a făcut primul pas spre transformarea ei fizică. Atunci, și-a operat sânii și, uite așa, a trecut de la cupa A la cupa H, complexată fiind de pieptul și de fundul plat. 

„Am fost mereu de părere că femeile cu forme sunt cele mai frumoase. Pentru mine, o femeie trebuie să aibă sâni mari. Am fost mereu foarte complexată, la școală am fost tot timpul tachinată că nu am sâni, mi se spunea <<băiețelul>>”, a explicat Yvonne, pentru UNILAD.

Yvonne are forme cu carul, dar nimeni să se bucure de ele

Pentru Yvonne, femeile pe modelul lui Kim Kardashian sunt un tipar. Doamnele și domnișoarele „exotice, cu păr lung și negru” reprezintă frumusețea adevărată, motiv pentru care și-a și început transformarea.

Bustul ei generos, mult prea mare, ține departe bărbații care ar dori o relație serioasă, ceea ce îi aduce multă suferință.

„Uneori e foarte stresant, pentru că trebuie să dovedesc că sunt o persoană cu principii, cu anumite standarde. Oamenii nu mă percep așa, doar pentru că am sânii mari”, a mai spus tânăra, pentru sursa citată.

A explicat că bărbați din lumea întreagă sunt fascinați de aspectul ei, iar asta se vede clar pe profilul ei de Instagram, acolo unde o urmăresc aproape 540 de mii de persoane. Și chiar dacă „oferte” jucăușe sunt stânga și dreapta, Yvonne nu reușește să pună mâna pe o relație serioasă.

„Mi-a plăcea foarte mult, dar cred că băieții buni sunt intimidați de mine. Atrag doar bărbați care vor companie de-o seară sau bărbați celebri, bogați, dar instabili. Iar mie nu imi plac astfel de relații, eu vreau ceva serios”, a concluzionat Yvonne.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro