Câţi bani a dat Antonia pe silicoane! Operaţia a costat cât reprezentaţia la un concert

+3 click pentru
galerie

Câţi bani a dat Antonia pe silicoane! Operaţia a costat cât reprezentaţia la un concert © Instagram

Nu mai este un secret faptul că frumoasa Antonia s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, bucurându-se în prezent de un bust impresionant! Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu suma de bani pe care artista a cheltuit-o. Este echivalentă cu reprezentanţia unui concert!

A trecut mai bine de o lună de când soţia lui Velea a ales să-şi facă cea de-a doua intervenţie chirurgicală, nefiind mulţumită de forma sânilor ei până în momentul respectiv. În anul 2015, înainte de cea de-a treia naştere, vedeta a mers la clinica unui medic estetician, unde a lăsat nu mai puţin de 5.000 de euro. 

Aceeaşi sumă a dat-o şi acum, drept urmare, în ultimii cinci ani, focoasa brunetă a lăsat 10.000 de euro medicilor esteticeni, echivalentul a două concerte de-ale ei.

Cu toate că era ahtiată după tot ceea ce înseamnă sală şi sport, Antonia a trebuit să renunţe temporar la orice tip de efort, conform recomandărilor medicului.

Şi-a rugat fanii să nu-i mai trimită mesaje 

După ce a recunoscut cea de-a doua intervenţie, artista şi-a rugat fanii să nu-i mai trimită mesaje legate de operaţia pe care şi-a făcut-o şi să nu o judece, deoarece ştie mai bine ce are de făcut. 

"Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!". Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a zis ea cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro