FOTO / Antonia, fără sutien în timpul unui concert. Sânii i s-au văzut mai mult decât și-ar fi dorit, iar bărbații au fost în extaz

+3 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, fără sutien în timpul unui concert. Sânii i s-au văzut mai mult decât și-ar fi dorit, iar bărbații au fost în extaz © arhiva

Antonia a încins atmosfera în urmă cu doar câteva zile la un concert, însă cu siguranță a încins și mințile tuturor bărbaților prin priveliștea pe care au avut-o la doar câțiva metri depărtare. Bruneta a lăsat să se vadă tot prin tricoul transparent.

Antonia reușește pe zi ce trece să fie din ce în ce mai apreciată de public, însă bărbații cu siguranță o apreciază nu doar pentru vocea și show-ul pe care îl face pe scenă, dar și pentru corpul bine lucrat și formele pe care de fiecare dată le lasă să iasă la vedere.

În urmă cu doar câteva zile Antonia a avut de susținut un concert, dar în timpul show-ului a lăsat să se vadă mai mult decât și-ar fi dorit. Tricoul transparent pe care l-a purtat cântăreața a fost unul buclucaș, căci sânii acesteia au ieșit la iveală mai mult ca niciodată, mai ales ca acum câteva săptămâni și-a făcut și o intervenție chirurgicală pe care și-a dorit-o de mult timp.

Cântăreața a fost tot ea cea care a postat imaginile pe contul său de socializare și chiar a atras atenția fanilor pentru a se uita cu insistență la bustul său generos. Bărbații au fost fără doar și poate cei mai fericiți, mai ales că în afară de muzică și dans, au avut de văzut și ce doar Alex Velea mai reușește să vadă atunci când sunt amândoi în dormitor.  

S-a săturat de gurile rele

Imediat după ce a făcut anunţul că s-a operat, Antonia le-a spus clar fanilor şi celor care o apreciează, să nu o streseze cu mesajele sau să o tragă la răspundere pentru ceea ce a ales. Se consideră destul de matură cu privire la deciziile luate asupra propriei vieţi. 

"Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a spus Antonia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro