Antonia, mai sinceră ca niciodată! Iubita lui Velea a recunoscut motivul pentru care s-a operat la sâni

+3 click pentru
galerie

Antonia, mai sinceră ca niciodată! Iubita lui Velea a recunoscut motivul pentru care s-a operat la sâni © Instagram

Antonia a ţinut în mare secret intervenţia pe care şi-a făcut-o la nivelul sânilor. Cu toate acestea, la puţin timp, a decis că este mai bine să dezvăluie totul, în acest fel reuşind să termine cu toate speculaţiile. Şi cum toată lumea ardea de nerăbdare să afle şi motivul pentru care a făcut asta, iubita lui Velea s-a gândit să dea cărţile pe faţă!

Antonia este fără îndoială una dintre cele mai sexy prezenţe din showbiz-ul românesc. Se bucură de o viaţă ca-n poveşti, având succes pe toate planurile. Relaţia cu Velea merge de bine, iar concertele curg pe bandă. 

Cu toate că este considerată drept una dintre frumuseţile ţării noastre, bruneta a simţit că a venit momentul să-şi facă câteva îmbunătăţiri, aşa că, şi-a operat sânii pentru a doua oară. Oamenii au început imediat să o comenteze şi să o judece, lucru care a determinat-o pe Antonia să spună adevărul într-o postare pe Instagram. 

"Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!", a declarat ea.

Motivul pentru care s-a operat la sâni a doua oară

De curând, frumoasa solistă a fost surprinsă la premiera filmului lui Codin Maticiuc şi, potrivit click.ro, vedeta a fost mai sinceră ca niciodată. Antonia a recunoscut adevăratul motiv pentru care şi-a făcut intervenţia, considerând că totul a constat în nişte mici modificări. De asemenea, iubita lui Velea este de părere că cel mai important lucru este să te simţi bine cu tine şi să faci abstracţie de părerile celor din jur. 

”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”., a declarat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro