FOTO / Antonia, ce ţi-ai făcut? Artista şi-a schimbat look-ul radical

+5 click pentru
galerie

FOTO / Antonia, ce ţi-ai făcut? Artista şi-a schimbat look-ul radical © Instagram

Iubita lui Velea continuă să ne surprindă plăcut de la o zi la alta. Pe lângă faptul că şi-a dorit îmbunătăţiri la nivelul bustului, Antonia a decis că este timpul să facă şi o schimbare de look, aşa că a postat totul pe reţelele de socializare!

Antonia şochează de la o zi la alta. Frumoasa brunetă se află în cea mai bună perioadă a ei, ducând o viaţă de vis alături de Alex Velea. Cât despre planul profesional, artista excelează fără doar şi poate, fiind considerată una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară.

Este de-o frumuseţe răpitoare şi are o siluetă demnă de invidia tuturor. Nu ezită să pozeze uneori îmbrăcată mai sumar, fiind conştientă de atuurile ei. Recent, vedeta a dezvăluit că şi-a făcut cea de-a doua operaţie la sâni, susţinând că aşa se simte cel mai bine în pielea ei.

”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora", a declarat artista pentru click.ro.

Şi-a schimbat radical look-ul 

Şi cum mai nou este o adeptă a schimbărilor, frumoasa Antonia a decis să recurgă la o nouă transformare. Dis de dimineaţă, iubita lui Velea a postat pe InstaStory, mai multe filmuleţe în care apare cu..breton! Exact aşa! Cu toate că nu suntem obişnuiţi cu ea în acest fel, artistei îi stă foarte bine. Dar staţi calmi, în cele din urmă s-a dovedit a fi un breton fals! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro