La 34 de ani, un bărbat a învins cancerul, dar a fost răpus de coronavirus: „Ne va lipsi în fiecare zi”

La 34 de ani, un bărbat a învins cancerul, dar a fost răpus de coronavirus © Facebook

În vârstă de 34 de ani, un bărbat a reușit să învingă cancerul, însă a sfârșit prin a fi ucis de noul coronavirus. Omul a contractat virusul ucigaș după ce a fost într-o călătorie la celebrul parc de distracții Disney World.

Jeffrey Ghazarian, din Glendora, Statele Unite, a murit într-un spital din Pasadena, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acolo a fost internat timp de cinci zile, după ce o călătorie într-un parc foarte aglomerat s-a dovedit i-a fi fatală.

Rudele sunt în stare de șoc

Lucrurile sunt cu atât mai dureroase încât Jeffrey a reușit să învingă, în 2016, cancerul testicular. În copilăria a suferit de astm și de bronșită, iar lupta cu cancerul i-a slăbit sistemul imunitar, scrie Daily Mail. Drept urmare, a creat „rețeta fatală” pentru ca noul coronavirus să îl ucidă.

Jeffrey a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul lunii martie. Atuncii, medicii i-au prescris niște antibiotice și l-au trimis acasă, să stea în carantină. Câteva zile mai târziu, starea lui de sănătate s-a agravat, iar medicii au fost nevoiți să îl interneze în spital. După câteva zile de luptă cu noul coronavirus, a murit.

„Ne va lipsi Jeff în fiecare zi, dar îi suntem recunoscători pentru amintirile frumoase pe care ni le-a lăsat”, a declarat sora îndurerată a lui Jeffrey, pentru sursa citată.

La nivel global, coronavirusul a făcut aproape 250.000 de victime, dintre care apraope 10.000 au și murit. În România, ultimul raport indica 308 de cazuri de infectare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro